top of page
Agjencia Webtonya

Shërbimet tona

Cep Telefonu

Menaxhimi i mediave sociale

Ne jemi këtu për të zhvilluar dhe menaxhuar strategjinë e rrjeteve sociale të markës suaj. Ekipi ynë me përvojë zhvillon strategji të personalizuara për t'u lidhur me audiencën tuaj të synuar, për të rritur ndërgjegjësimin për markën tuaj, për të menaxhuar ndërveprimin dhe për të forcuar praninë dixhitale të biznesit tuaj. Ne ndjekim nga afër zhvillimet në platformat e mediave sociale dhe e bëjmë markën tuaj të dallohet duke prodhuar përmbajtje në përputhje me tendencat. Ne ofrojmë shërbime gjithëpërfshirëse të tilla si analiza e audiencës së synuar, analiza e konkurrencës specifike për industrinë, strategjitë efektive të hashtag-eve, ndarjen e ditëve të veçanta, redaktimi profesional i profilit, menaxhimi i reklamave dhe raportimi i rregullt mujor.

iPhone

Menaxhimi i reklamave në mediat sociale

Ne ofrojmë zgjidhje efektive për të sjellë biznesin tuaj në një audiencë më të gjerë dhe për të rritur konvertimet. Ne kryejmë analiza specifike për industrinë për të kuptuar audiencën tuaj të synuar, për të optimizuar strategjitë tuaja të reklamimit dhe për të përdorur buxhetin tuaj në mënyrën më efektive. Ne ju mundësojmë të lidheni me klientët e mundshëm duke rritur dukshmërinë e markës suaj me reklamat tona të orientuara drejt synimeve të mbështetura nga përmbajtje krijuese.

Cep Telefonu

Menaxhimi i reklamave në Google

• Ne zhvillojmë strategji reklamimi të dizajnuara posaçërisht për t'ju bërë përpara audiencës tuaj të synuar në kërkimet në Google. Ne rrisim efektivitetin e fushatave tuaja reklamuese duke përdorur mjete të fuqishme si analiza e fjalëve kyçe, targetimi demografik dhe shënjestrimi i sjelljes. Ne analizojmë vazhdimisht performancën për të optimizuar buxhetin tuaj dhe për të marrë konvertimet më të mira.

Web Grafik Tasarımı

Web dizajn

Ndërsa dizajnojmë një faqe interneti specifike për industrinë, dëshirat dhe nevojat tuaja, ne ofrojmë jo vetëm tërheqje vizuale, por edhe një përvojë miqësore për përdoruesit, duke arritur një ekuilibër të përsosur midis estetikës dhe përdorshmërisë. Modelet tona janë krijuar me kujdes për të ofruar zgjidhje unike dhe të personalizuara që pasqyrojnë më së miri biznesin tuaj.

Uygulama Maketi

Optimizimi i motorit të kërkimit (SEO)

SEO synon të mbajë biznesin tuaj të përditësuar në botën e marketingut dixhital ku algoritmet dhe tendencat ndryshojnë vazhdimisht dhe është një mjet strategjik jo vetëm për të rritur renditjen, por edhe për të tërhequr vëmendjen e audiencës tuaj të synuar dhe për të rritur konvertimet. Shërbimet tona SEO; Ai përfshin integrimin e analizës gjithëpërfshirëse të fjalëve kyçe, optimizimin e përmbajtjes, ndërtimin e lidhjeve të pasme dhe SEO teknike.

Müzik Uygulaması

Prodhimi i përmbajtjes krijuese

Ne zhvillojmë strategji të përmbajtjes të dizajnuara posaçërisht për çdo projekt. Kuptimi i audiencës tuaj të synuar dhe krijimi i një lidhjeje emocionale është një nga elementët tanë kryesorë për ta bërë përmbajtjen tuaj më efektive. Ne sigurohemi që përmbajtja juaj të dallohet duke përdorur një gjuhë origjinale dhe bindëse që jo vetëm informon, por edhe synon të lërë përshtypje tek audienca. Ne ju ndihmojmë të tregoni historinë dixhitale të markës suaj në mënyrën më të mirë me përmbajtje që ju dallon nga konkurrentët dhe lë gjurmë.

Mobil Cihazda Portföy

Dizajn grafik

Duke kombinuar kërkesat e industrisë tuaj me dëshirat dhe nevojat tuaja, ne forcojmë pozicionin e markës tuaj në botën dixhitale duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh të dizajnit grafik, nga dizajni i logos deri te broshurat, nga faqet e internetit te postimet në mediat sociale.

Cep Telefonu Tutmak

Identiteti i kompanise

Ne gjithashtu marrim parasysh audiencën e synuar të markës suaj në procesin e krijimit të identitetit tonë të shoqerise. Ne ofrojmë mbështetje profesionale për ta bërë markën tuaj të fortë dhe të njohur në botën dixhitale, duke krijuar një identitet që jo vetëm estetikisht, por edhe përcjell qartë kuptimin dhe vlerën e markës suaj.

Mobil Web Tasarım

Reklamim i printuar

Reklamat e printuara janë një mjet i fuqishëm për ta bërë markën tuaj të spikatur në botën fizike dhe për të prekur klientët e mundshëm. Reklamat tona të printuara e bëjnë markën tuaj të dallohet me materiale printimi cilësore dhe dizajne grafike tërheqëse. Ne ju bëjmë të paharrueshëm duke ofruar një përfaqësim të fortë të markës suaj në broshura, fletushka, postera, katalogë dhe materiale të tjera të printuara.

bottom of page